Про що мріє воїн 121 бригади тероборони Кіровоградщини з позивним “Кит”

Михайло Олександрович із позивним «Кит» проходить службу в одному із підрозділів 121 окремої бригади тероборони із першого дня повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на 121 бригаду тероборони Кіровоградщини.

Михайло має зріст майже два метри, побратими жартують, що під час звільнення населених пунктів Херсонщини орки тікали лише побачивши «Кита».

Чоловік одружений та має доньку Марію, яка пішла шляхом батька, стала офіцером, а наразі проходить службу в Національній Гвардії України.

Навіть у відносно спокійний вечір, Михайло не може мріяти про цивільне життя, оскільки постійно переймається долею підлеглих та необхідністю ефективно виконати поставлені бойові завдання.

«Кит» пригадує, як під час службового відрядження, яке на диво збіглося із Днем народження доньки, була змога влаштувати сюрприз та зустрітися із найріднішою, вперше, за довгі півтора року. Сльози радості стримати було тяжко.

«Я часто думаю про перемогу, сьогодні – це найбажаніше! Мрію, щоб наступною позивною новиною була звістка від донечки, що я стану дідусем!» – говорить Михайло Олександрович.

Нагадаємо, бабуся воїна збирає гроші на тепловізор для ТрО Кіровоградщини

Читайте також: у Кропивницькому відкрили фотовиставку “Залізне ТрО” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар