Як зробити День закоханих незабутнім. Ідеї найкращих подарунків

День святого Валентина – свято для всіх закоханих. Саме у цей день у багатьох країнах світу в тому числі й в Україні закохані обмінюються подарунками, які виражають їхні теплі почуття. Завжди актуальним залишається питання, що ж подарувати своїй половинці на День святого Валентина аби приємно вразити та викликати приємні емоції. Іноді пошуки гідного презенту можуть вганяти в паніку, але не варто переживати, представлені нижче ідеї точно допоможуть вам зробити це свято особливим та незабутнім.

Квіти та солодощі непогані варіації подарунка, однак здивувати ними точно не вдасться. Сертифікати або парфуми – банально. Безпрограшним варіантом, який точно покорить серце вашої коханої чи коханого – ювелірні вироби. Аби знайти свій ідеальний подарунок варто лише перейти на платформу з якісними та водночас цікавими прикрасами.

Ювелірні прикраси для неї – оригінально і зі смаком

Сережки зі срібла та золота, легкі та повсякденні або ж вишукані та масивні для особливих приводів. Особливо представницям прекрасної статі подобаються сережки у формі серця або зірок виконані з використанням діамантів та перлів.

500733-20160322-984-1480-670-R16topaz

Браслети зі срібла кераміки та навіть шкіри, сучасний асортимент магазинів пропонує найрізноманітніші прикраси на будь-який смак, мінімалістичні та максимально прості, або шкіряні зі зміїним принтом, обирати вам.

500841-20160429-2180-1099-601-SILVERBLACK

Кільце з аметистом, гранатом, топазом чи діамантом відмінно підійде для подарунка на День всіх закоханих, простий, але водночас максимально ніжний та акуратний аксесуар обов’язково змусить посміхнутися вашу половинку. Серед безлічі моделей вибирайте ту, яка пасує  під стиль вашої коханої, або ж обирайте завжди модну та актуальну класику.

501022-20180402-721-1110-501022-20160323-946-1238-3-3-A

Практичний аксесуар для нього – стильно та якісно

Солідні годинники від популярних брендів – найкращий подарунок для чоловіка, який цінує власний час і вміє ним розпоряджатися з розумом.

Вибір широкий – кварцеві, механічні або smart-годинники для будь-яких потреб та вподобань. Цей аксесуар не залишить байдужим жодного чоловіка.

Аби не «прогадати» з подарунком  для коханої або коханого варто врахувати тривалість ваших стосунків, якщо вони тільки зароджуються, то радимо обрати щось універсальне, адже це точно сподобається. Якщо ж ви разом вже довгий період, вибір подарунку стає набагато простішим, адже ви вже добре знаєте смаки один в одного. В крайньому разі ваша половинка може сама підказати про що мріє чи чого давно бажає.

Чотирнадцяте лютого важливе та зворушливе свято для всіх закоханих. У пошуках найкращого подарунка варто не забувати, що лише увага та емоції є неоціненними та найдорожчими, а підсилити їх можуть презенти обрані з любов’ю та турботою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар