Чому швейцарський ніж від Victorinox одна із найкращих покупок

Victorinox – добре всім знайомий бренд, який вже давно і надійно утримує лідируючу позицію на ринку ножів. Перша партія ножів Victorinox вийшла у 1890 році. І до цього дня ніж Victorinox відомий у всьому світі, як високоякісний і надійний, фактично – вічний ніж. Недарма виробник дає йому довічну гарантію.

Трохи незвично в наш час одноразової продукції, що псується за планом?

Крім жартів, ця компанія досі випускає ножі, кожен з яких без проблем прослужить вам все ваше життя (якщо ви той ніж, звичайно ж, не загубите).

Головне, підберіть собі потрібну саме вам модель, і інший складаний ніж вам більше ніколи не знадобиться.

А вибрати, повірте, є з чого. Асортимент у Victorinox справді багатий. Ножів стільки, що очі просто розбігаються. Найпоширеніші моделі, це:

  1. Мегапопулярний міський ніж Victorinox Classic.
  2. Туристичні ножі Victorinox Forester, Traveler та Tourist.
  3. Мисливські ножі Victorinox Hunter та Huntsman.
  4. Моделі для рибалок Victorinox Angler та Fisherman.
  5. А також моделі Ranger та Recruit.

Нещодавно на ринку з’явилися ножі нового покоління – Victorinox Evo. Їх відрізняють більш ергономічні рукояті. Хоча і попередні моделі були (і є) дуже продуманими, зручними та практичними багатофункціональними складними ножами.

Так що там казати, Victorinox випускає навіть моделі Farmer, Electrician та Wine Master для фермерів, електриків та виноробів відповідно! Існує (і доволі популярна) модель Victorinox Cybertool, для любителів покопатися у комп’ютерному залізі. Э навіть моделі Junior and My First для дітей та підлітків!

Ножі Victorinox офіційно піднімалися Еверест і літали в космос! Причому, не просто так піднімалися та літали, а працювали там! Якось британські альпіністи лагодили за допомогою швейцарського ножа кисневу систему прямо на схилі найвищої гори на планеті Земля! А астронавт Крісс Хетфілд за допомогою швейарського ножа привів у робочий стан люк і тим забезпечив стикування «Атлантіс» з космічною станцією, що мало не зірвалося!

Тому, з деяких пір ножі Victorinox офіційно входять до складу екіпірування американських астронавтів. Вони є частиною стандартного обладнання NASA.

Яку саме модель складних багатофункціональних ножів Victorinox використовують американські астронавти? Наскільки відомо, це – Master Craftsman Swiss Army Knife.

До речі, виробництво ножів Victorinox досі знаходиться в Європі, у Швейцарії, а не десь у Китаї, як це давно прийнято у багатьох (навіть найвідоміших) брендів.

Фірма давно могла перенести свої заводи до КНР. Зараз це нікого б не здивувало б і навіть нікому не здалося б поганим. Але ні, виробник вирішив зберегти виробництво саме там, де швейцарські багатофункціональні складані ножі вперше з’явилися на світ.

І це правильний підхід. Власники компанії дійсно вважають, що в усьому світі лише в одному місці могли б створити та виробляти такі високоякісні ножі. Так що, швейцарські складані ножі залишаються насправді швейцарськими (чого, наприклад, на жаль, не можна сказати про деякі, нібито швейцарські годинники).

Звичайно, висока якість матеріалів, ювелірна точність збирання і нещадний контроль якості не можуть зіпсувати репутацію складаного ножа.

З цієї причини, ми і стверджуємо, що швейцарський ніж від Victorinox, мабуть, одна з кращих покупок, яку можна зробити.

Погодьтеся, чи про багато речей у наш час можна сказати, що вони дійсно здатні прослужити вам десятиліттями?

Про справжні швейцарські багатофункціональні складані ножі Victorinox такі слова можна без страху вимовити вголос і впевнено.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар