Кропивницькі нацгвардійці знайшли та повернули до батьків двох зниклих підлітків

У Кропивницькому нацгвардійці розшукали двох зниклих підлітків.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Військову частину 3011 Національної гвардії України.

Відтак,  21 грудня на службовий планшет військового наряду Національної гвардії України надійшло повідомлення про те, що зникла 13-річна мешканка Кропивницького.

Гвардійці поспілкувалися з її батьками та розпочали пошуки. Дівчину знайшли в одному із супермаркетів обласного центру. Знайдена дитина була зхвильована та не хотіла спілкуватись із родиною.

Другу зниклу дитину, неповнолітнього громадянина – мешканця Херсону, який тимчасово проживає з батьками-переселенцями у Кропивницькому, подали у розшук за лінією 102 увечері 22 грудня.

Заявниками також були батькі хлопця. Згідно їх версій, де може знаходитися дитина, гвардійці обстежили усі автовокзали та залізничні станції міста.

У результаті пошуків хлопця знайшли на залізничному вокзалі. Як виявилось пізніше, зі слів батьків розшуканого підлітка, він збирався їхати до своєї дівчини у Херсон без їх відома.

Згідно визначених повноважень військовими нарядами підлітків передали їх родинам.

Нацгвардійці провели з батьками профілактичні бесіди, у яких рекомендували дорослим налагодити довірливі стосунки зі своїми дітьми. А якщо у їхньому спілкуванні існують серйозні проблеми, звертатися до відповідних соціальних служб чи громадських організацій.

Нагадаємо, зниклу у березні дівчинку з Новоукраїнки знайшли в Польщі

Читайте також: на Кіровоградщині поліцейські та рятувальники розшукали зниклу жінку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар