ВАТ “Кіровоградгаз” очолив новий керівник

Фото: фейсбук-сторінка ВАТ "Кіровоградгаз"

Головою правління ВАТ “Кіровоградгаз” обрали Сергія Бака — фахівця з багаторічним досвідом управлінської роботи на підприємствах “Укртрансгаз”, “Черкаситрансгаз” й в самому товаристві по газопостачанню та газифікації Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією підприємства.

Перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко взяв участь у представленні новообраного керівника. Звертаючись до нього, Павло Конопко акцентував на важливості співпраці та взаєморозумінні з обласною владою та органами місцевого самоврядування, адже “Кіровоградгаз” є стратегічним підприємством і кожен з 250 тисяч абонентів має безперебійно отримувати якісні послуги з постачання газу. В умовах війни це особливо важливо.

“Я добре розумію які виклики сьогодні стоять перед нами, як важливо зберегти кожного фахівця та посилити нас усіх для того, щоб зробити нашу команду більш ефективною. Серед першочергових завдань, які я ставлю перед собою — це реалізація стратегії упорядкування та виведення роботи на новий рівень. Все це заради того, аби кожен з 250 тисяч наших абонентів безперебійно забезпечувався газом й отримували якісні послуги”,- повідомив Сергій Бак.

На представленні керівника трудовому колективу були присутні також член правління компанії “Газорозподільні мережі України” (“ГАЗМЕРЕЖІ”) Микола Нємцов, в.о. міського голови Кропивницького Олександр Мосін та Анатолій Фабрика — багаторічний керівник товариства й перший голова правління “Кіровоградгаз”.

Нагадаємо, СБУ Кіровоградщини очолив новий керівник

Читайте також: “Кіровоградгаз” оштрафували на 850 тис. грн

Поширити:

Залишити коментар:

коментар