Де замовити якісні бургери для кафе, фудтраків та АЗС

Гарячі соковиті бургери люблять майже всі, від школярів до президентів. Бажаєте залучити більше постійних клієнтів до свого кафе й отримати високий рейтинг в інтернеті? Додайте до меню свого закладу бургер з курячою котлетою або яловичою. Тривала підготовка персоналу, вибір рецепту, пошук постачальників м’яса та борошна не потрібні. Головні інгредієнти вже приготовлені та запаковані компанією Mr.Grill. Вам залишається тільки зібрати бургер на очах клієнта, полити кетчупом та порахувати прибуток.

Популярні бургери від Mr.Grill – бренду №1 street food України

Компанія виробляє все необхідне для хот-догів та бургерів. У фарші немає м’яса механічного обвалення, використовуються виключно натуральні спеції. Вся продукція має сертифікацію ISO 9001-2000, HACCP та HALAL. Курячі та яловичі котлети універсальні, підходять для дитячого та дієтичного харчування. 

Власник кафе або фудтраку отримує готову заморожену продукцію:

  • куряча котлета діаметром 120 мм, вага 110 г, фарш «делікатесний»;
  • тонка куряча котлета діаметром 120 мм; вага 80 г;
  • соковита рубана котлета з яловичого фаршу зі спеціями вагою 110 г, діаметр 120 мм;
  • різні булочки для бургера – з кунжутом, бріош, квадратні;

Додатково постачальник привезе тонко нарізаний сир та хрустку смажену цибулю, кілька видів кетчупів, майонезів, гірчиці. Фірмово виглядає бургер у термостійкому брендовому конверті Mr.Grill.

Комплексні рішення Mr.Grill для закладів street food

Компанія забезпечує максимально можливий асортимент готових до швидкої подачі топових позицій стріт-фуд індустрії світу: хот-доги з ковбасками, бургери, картопля фрі, нагетси, шаурма, паніні. Окремий напрямок – безконтактні хот-доги та бургери, які повністю зібрані на виробництві та упаковані в індивідуальні пакети. Великий вибір готових та заморожених кондитерських виробів: донати, круасани, мафіни, роліні.

Логістика класу 4PL контролює процес постачання сировини, зберігання готової продукції, транспортування по всіх областях України. Заморожені вироби постійно зберігаються при температурі -18ºС. складено жорсткий графік постачання, п’ять разів на тиждень товар доставляють фірмові рефрижератори. Продукція Mr.Grill успішно реалізується на 2000 АЗС та 5000 закладах швидкого харчування України. Вигідна пропозиція мінімізує витрати власника закладу, приносить неабиякий дохід.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар