ЦНТУ пропонує житло у відремонтованих гуртожитках

Центральноукраїнський національний технічний університет повідомляє про вільні місця у відремонтованих гуртожитках.

Про це йдеться в оголошенні закладу, повідомляє Перша електронна газета.

У гуртожитках ЦНТК на початку осені зробили ремонт душових кімнат та внутрішньої водопровідної системи, готуючись до заселення нових мешканців.

Зараз функціонують два 9-поверхові гуртожитки: №3 та №4, які разом здатні вмістити приблизно 850 мешканців (зараз вільними залишаються декілька десятків місць). У них проживають не лише студенти, викладачі та співробітники нашого навчального закладу, а й мешкають внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій (переселенці як 2014, так й 2022 років), студенти Донецького національного медичного університету, які теж є внутрішньо переміщеними особами, та інші категорії громадян.

Для того, щоб покращити побутові умови мешканців гуртожитку №4, протягом вересня оновили системи гарячого та холодного водопостачання.

Станом на початок жовтня в гуртожитку №4 мешкало більше 400 осіб (з них 40 переселенців 2022 року та 15 переселенців 2014 року), ще майже 90 місць залишались вакантними.

Кімнати у гуртожитку розраховані на два або на три ліжко-місця. Вартість проживання для студентів ЦНТУ складає 624 грн на місяць за одне ліжко-місце. Для сторонніх осіб вартість складатиме біля 1000 грн в місяць.

В гуртожитку №3 ремонт ще триватиме деякий час. Громадська організація «Десяте квітня» запропонувала університету благодійну допомогу у вигляді фінансування ремонтних робіт (виконавець робіт обиратиметься за тендерною процедурою). Об’єктом ремонту обрали санвузли другого поверху третього і четвертого блоків гуртожитку №3.

У гуртожитку №3 також кімнати на два або три ліжко-місця, проте вартість проживання трохи вища, ніж у сусідньому гуртожитку: 800 грн для студентів ЦНТУ та 1200 для сторонніх осіб за одне ліжко-місце на місяць. Це пов’язано з тим, що в третьому гуртожитку на кожному поверсі встановлені електричні водонагрівачі, тому загалом використовується більше електроенергії.

Після заселення магістрантів 2022 року вступу в гуртожитках №3 та №4 Центральноукраїнського національного технічного університету ще залишилось декілька десятків вільних ліжко-місць. Докладніше про вакантні місця та умови проживання ви можете дізнатися у паспортиста гуртожитків ЦНТУ за телефоном (0522) 39-05-12.

Читайте також: Через обстріл Курахівської ТЕС може зрости кількість біженців у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар