Райкович знову порушив питання облаштування укриттів

Облаштування укриттів – завдання, що не знімається з порядку денного. Потрібно посилити як організаційну, так і роз’яснювальну роботу серед населення.

На цьому сьогодні, 3 жовтня, наголосив начальник ОВА Андрій Райкович, інформує Перша електронна газета.

Варварські удари ворога по Миколаєву, Дніпру, змушують акцентувати увагу на облаштуванні укриттів, підготовки житлового фонду, особливо багатоповерхівок, власне усіх будівель до будь-якої біди.

“Максимально, що ми можемо зробити у плані захисту приміщень, зобов’язані зробити. Не має бути розбитих вікон у під’їздах, нещільних дверей, захаращених підвалів – тепер це не просто безгосподарність, це також небезпека, – зауважив Андрій Райкович. – Я говорю про цілий комплекс заходів з безпеки і нашу готовність жити з ними, а головне вміти долати їх, або запобігати їм. Департаменту охорони здоров’я, ДСНС, іншим профільним службам необхідно реалізувати цей проєкт серед населення. Нам є чим займатись! Один з шляхів досягнення цього – більше уваги приділяти просвітницькій практичній роботі, наданню першої медичної допомоги у разі поранення”  -зазначив Райкович.

Нагадаємо, нові вимоги цивільного захисту до об’єктів будивництва обговорили в ОДА.

Читайте також: У Кропивницькому планують облаштувати зупинки-укриття

Поширити:

Залишити коментар:

коментар