У Кропивницькому зібрали понад 160 тисяч на освітянський дрон і допомогу вчителям-захисникам

Кропивницька міська рада

Під час благодійного марафону «Разом до Перемоги!», який відбувся у Кропивницькому минулої суботи з нагоди Дня працівників освіти, кропивничани зібрали 161 350 гривень на освітянський дрон і на благодійну допомогу вчителям, які нині боронять Україну на фронті.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницької міської ради.

“Учасники благодійного марафону, освітяни, небайдужі кропивничани дуже активно долучилися до збору благодійних коштів для наших освітян-захисників. Гуртом зібрали 96350 гривень для вчителів і працівників навчальних закладів, які зараз перебувають на передовій, ще 65 тисяч гривень задонатили на освітянський дрон”, – повідомила начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

Зібрані кошти того ж дня розділили і передали керівникам навчальних закладів, де працювали до війни вчителі-захисники. Їх витратять на індивідуальні потреби кожного воїна. Загалом благодійну допомогу, зібрану під час марафону, отримає 41 педагог.

Як повідомила депутатка міської ради, волонтерка Катерина Колтунова, кошти, які збирали на освітянський дрон, передали до загального збору волонтерів, які планують придбати три дрони Mavik 3.

Потрібну суму ще треба дозбирати, тож усі охочі можуть підтримати наших захисників і перерахувати кошти на рахунок Монобанку: 5375 4112 0167 9912.

Нагадаємо, громада Кіровоградщини передала дрони морським піхотинцям

Читайте також: українців закликають долучатися до проєкту “Армія дронів” задля допомоги ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар