У Кропивницькому почали заповнювати водою тепломережі

© uain

Підготовка до початку опалювального сезону у Кропивницькому перебуває на завершальній стадії.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницької міської ради.

Фахівці КП «Теплоенергетик» уже відремонтували основну частину котельного обладнання. На двох котельнях ще ведуться будівельні і монтажно-зварюальні роботи. Крім того, триває ремонт генератора на ТЕЦ. Це обладнання має “поважний вік”, тому робота складна, ремонт потребує технічного і фінансового ресурсу.

Одночасно, у Кропивницькому розпочався процес заповнення тепломереж водою. У зв’язку з цим іноді виникають пориви теплопроводів, тож доводиться виконувати локальні ремонти.

“Продовжується  благоустрій місць аварійного і планового розриття на тепломережах обласного центру. Погода сьогодні не надто сприяє виконанню таких робіт, але вже підготовлені та облаштовані основи під асфальтобетонне покриття в шести місцях, переважно у центральній частині міста”,- розповів  заступник міського голови Олександр Мосін .

Експертно-технічний центр розпочав обстеження котлів та вантажо-підйомних механізмів на КП “Теплоенергетик”, за його висновками далі надаватиметься дозвіл на початок опалювального сезону.

“До 25 вересня мають бути підписані усі акти готовності приміщень до прийому тепла”,- додав Олександр Мосін.

Нагадаємо, у трьох містах області відключили централізоване опалення

Читайте також: у Кропивницькому назвали адреси будинків, які можуть утеплити

Поширити:

Залишити коментар:

коментар