Дешево та якісно або як вибрати недорогий та надійний мобільний телефон?

Недорогі смартфони з відмінною якістю — це не міф, а реальність. На які параметри слід звертати увагу при виборі сучасного гаджету розкажемо далі.

Як вибрати бюджетний смартфон хорошої якості?

Ринок портативних гаджетів сьогодні переповнений мобільними телефонами на будь-який смак та гаманець. Більшість людей використовують смартфони виключно для спілкування, ігноруючи при цьому інші корисні функції смартфонів. Якщо для вас флагман є в першу чергу робочим інструментом, а не предметом розкоші, давайте разом розберемося який саме бюджетний смартфон варто обрати. 

Як вибрати недорогий смартфон?

1

Сучасні мобільні телефони більше схожі на портативні комп’ютери, ніж на засоби для спілкування. За допомогою флагманів люди можуть не лише спілкуватися, але й розважатися (грати в ігри чи гральні автомати онлайн), навчатися, працювати чи замовляти будь-які товари та послуги. При цьому, функціональність смартфона практично не залежить від його вартості. Всі перелічені функції доступні навіть у бюджетних моделях гаджетів. 

Щоб зробити правильний вибір та не переплачувати лише за бренд, при виборі девайса варто звертати увагу на наступні параметри:

  • Бренд тобто фірма-виробник. Найбільш оптимальним варіантом при цьому є відомі китайські бренди, які випускають бюджетні смартфони високої якості. До них належать Xiaomi, Meizu, Lenovo, Huawei та інші. Дані моделі вважаються надійними, функціональними і продуктивними.
  • Операційна система (IOS, Android чи Windows Phone). Бюджетною ОС, яка користується широкою популярністю серед споживачів вважається Андроїд. Такі смартфони коштують відносно недорого і мають тривалий термін експлуатації.
  • Дисплей (діагональ екрану та щільність пікселів). Розмір екрану слід обирати відповідно до особистих уподобань, проте, найпопулярнішими вважаються смартфони діагональ яких складає від 4,7 до 5 дюймів. Щодо щільності пікселів. то чим вона вища, тим чіткішою буде зображення. 
  • Камера. У сучасних смартфонах зазвичай є дві камери: фронтальна та основна. Хорошою фронтальною камерою вважається та, що має роздільну здатність від 5 Мп, а основна — від 12 Мп.
  • Пам’ять та акумулятор. При виборі смартфону слід звертати увагу на об’єм пам’яті (оперативної та вбудованої). Оптимальний розмір оперативної пам’яті становить від 3 Гб, а вбудованої — від 16 Гб. 

Ще один важливий параметр — місткість акумулятора, адже, від нього залежить автономний час роботи девайсу. Якщо смартфон використовувати за призначенням, то об’єму акумулятора 3000 Ма*ч буде цілком вистачати.

Топ бюджетних смартфонів 2022 року

До хороших бюджетних мобільних телефонів входять Xiaomi redmi note 11 PRO, Samsung Galaxy A11 та інші. Їхні характеристики відповідають усім вищепереліченим нормам, а вартість не виходить за рамки бюджету у 10 000 гривень. 

2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар