На благодійному аукціоні у Кропивницькому розіграють марки з русскім кораблем

© Територія успіху

У Кропивницькому громадська організація “Територія успіху” розіграє  лист з поштовими марками «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!».

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Територія успіху”.

Виручені гроші підуть на допомогу  вимушеним переселенцям, якими опікується Гуманітарний центр ГО «Територія успіху».

 «… ВСЬО!» – це друга марка Укрпошти серії «Русскій воєнний корабль, іді …!». 10 червня національний поштовий оператор випустив в офіційний продаж останню партію марок «… ВСЬО!». На сьогодні продаж Укрпоштою вже завершено. Придбати марки «… ВСЬО!» можна або на ebay за $50 (продавець: Укрпошта), або через оголошення з рук. Або виграти у нашій лотереї”,- розповідають організатори аукціону.

Приз благодійної лотереї  – марки номіналом W для міжнародних відправлень. Один лист – три марки та три купони.

Для участі у лотереї ви маєте придбати електронний лотерейний квиток номіналом 25 грн, переказавши відповідну суму на рахунок:

АТ КБ “ПРИВАТБАНК” (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299)
ГО ТЕРИТОРІЯ УСПІХУ (Громадська органiзацiя), ЄДРПОУ 35913816
IBAN: UA523052990000026002025102218

Ви надсилаєте у приватні повідомлення сторінок ГО «Територія успіху» на Facebook та Instagram (починаєте своє повідомлення зі слів «лотерея_марка») скріншот тієї ділянки вікна післяоплати з мобільного додатку вашого банку, де видно суму, дату та час оплати; а також свій контактний номер телефону.

Далі, як підтвердження своєї участі у лотереї, ви ставите «+» у коментарях одного з дописів про лотерею. Усього доступно 100 лотерейних квитків. На один номер телефону можна придбати не більше 4 квитків.

Лотерею проведуть після продажу всіх квитків або через тиждень після даного оголошення. До рандомайзера внесуть 100 телефонних номерів учасників лотереї. Програма автоматично обере одного переможця.

Нагадаємо, у Кропивницькому погасили нову поштову марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» (ФОТО)

Читайте також: як гуманітарний центр “Території успіху” допомагає переселенцям

Поширити:

Залишити коментар:

коментар