У Кропивницькому створили телеграм-канал, де можна швидко знайти роботу

©istockphoto.com

В телеграм-каналі “Робота в Кропивницькому — Work.ua” з’являється декілька пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряються на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Так, усі пропозиції — від надійних роботодавців та публікуються у день своєї появи на  Work.ua. У телеграм-каналі можна шукати роботу без резюме і навіть без досвіду, використовуючи відповідні хештеги.

Кропивницький є єдиним із лідерів за кількістю пропозицій роботи в Україні. У місті відкрито понад 200 вакансій із середньою зарплатою 12500 грн. Серед них популярні: менеджер з продажу, бухгалтер, водій, продавець-консультант тощо.

“Ми помітили декілька тенденцій на ринку праці України. Швидкість відіграє вирішальну роль у працевлаштуванні. Хто першим побачив вакансію, той і отримує роботу.  Вчорашній маркетолог сьогодні може стати водієм чи офіціантом. Власне це і підштовхнуло нас створити телеграм-канал, де б навіть людина з мінімальними технічними засобами могла максимально швидко дізнаватися про нові вакансії. А ще ними зручно ділитися і бути корисним знайомим, – прокоментував Артут Міхно, СЕО та співзасновник Work.ua.

Станом на зараз на сайті Work.ua розміщено понад 17000 вакансій. Однак це все ще у п’ять разів менше, ніж до війни. Для порівняння: у березні було 6000, до війни — 90000.

Підписатися на телеграм-канал можна за посиланням https://t.me/workua_kropyvnytskyi.

Нагадаємо, на Кіровоградщині є вакансії з зарплатою від 20 до 43 тис. грн

Читайте також: у Кропивницькому створили телеграм-бот для швидкого пошуку пального по Україні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар