Матір загиблого спецпризначенця втратила ще одного сина

© molbuk.ua

Після довготривалої боротьби за життя помер воїн АТО, патрульний поліцейський Сергій Бузуляк, батько трьох дітей.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Сергій – рідний брат героя-спецпризначенця Анатолія Бузуляка. Він загинув на війні у 2014 рoці, коли місцевий фермер запросив до себе ночувати спецпризначенців і навів на них російських бойовиків. Після цієї трагедії, Сергій теж пішов на фронт. Згодом служив у патрульній поліції – тоді і відчув себе зле. За рік у нього почали відмовляти руки і ноги, чоловіку було все важче самотужки пересуватися квартирою, надвір взагалі не міг вийти.

© скріншот із відео

Понад рік йому не могли встановити діагноз. Зрештою лікарі констатували, що це прогресуюча хвороба – бічний аміотрофічний склероз. Невиліковна.

Продовжити життя воїна могло експериментальне лікування стовбуровими клітинами у Німеччині. Небайдужі містяни намагалися зібрати необхідну суму і підтримати родину. Проте не вдалося.

Прощатимуться з Сергієм завтра, 4 листопада, о 9.30 на вулиці Вокзальній, б. 70, 1 під’їзд. Поховають його у рідному селі Іванівка, поруч із братом Анатолієм.

У Сергія залишилося троє діток. Підтримати родину можна матеріально – на картку Приватбанку 4731 2196 1268 5234 (Бузуляк Галина Дмитрівна – матір Сергія і Анатолія).

Читайте також“Він завжди шукав справедливості”, – мама загиблого спецпризначенця Анатолія Бузуляка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар