На Кіровоградщині знову шукають директора для обласного театру корифеїв

На Кіровоградщині повторно оголосили конкурсу на заміщення вакантної посади директора – художнього керівника комунального закладу «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.М.Л.Кропивницького».

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Сергій Шульга, інформує Перша електронна газета.

Конкурсна комісія складатиметься з трьох представників обласної ради та облдержадміністрації, трьох представників трудового колективу, які не працюють у театрі, та трьох представників громадських організацій зі сфери культури відповідного функціонального спрямування.

Згідно з вимогами до кандидатів, керівником театру може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у галузі культури не менше 3 років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими й моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов‘язки.

Не може призначатися на посаду директора театру особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена, має судимість, на яку протягом останнього року накладалося адмінстягнення за корупцію, та яка є близькою особою чи членом родини керівників обласної ради, ОДА, департаменту культури та туризму ОДА.

Нагадаємо, під час першого конкурсу обидва кандидати на посаду керівника театру зняли свої кандидатури.

Читайте такожТеатрали Кропивницького зняли фільм про Івана Карпенка-Карого

Поширити:

Залишити коментар:

коментар