На Кіровоградщині хочуть започаткувати премію для медиків

© Pixabay

Депутати обласної ради розглянуть пропозицію про започаткування на Кіровоградщині обласної премії для медичних працівників.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією облради.

Пропонують такі номінації:

1) “Оберігаємо майбутнє” – для працівників дитячих, акушерських, гінекологічних відділень чи закладів охорони здоров’я; пологових будинків та перинатальних центрів; центру репродукції людини; будинку дитини та ін;

2) “Сила Милосердя” – для працівників госпіталів, хоспісів, реабілітаційних, психіатричних, онкологічних, туберкульозних відділень чи інших закладів охорони здоров’я;

3)“Гордість медицини” – для працівників галузі охорони здоров’я за різними напрямками спеціалізації (не перерахованих в інших номінаціях); медичним працівникам, які впроваджують новітні технології та підходи в лікуванні і збереженні здоров’я населення; для працівників екстреної медичної служби області, представників військової медицини.

4) “Знання, душу, серце – людям” – для працівників закладів охорони здоров’я області, стаж роботи яких (у медичній галузі) складає понад 15 років, лікарів, які є наставниками для молодих спеціалістів у закладах охорони здоров’я області, працівників закладів освіти за напрямками медицини.

Відповідний проект вже погодили члени профільної комісії. На черзі – рішення за депутатами, які зберуться на сесію у п’ятницю, 17 вересня.

Нагадаємо, медик із Кропивницького став заслуженим лікарем України.

Читайте такожНам від цього тільки боляче: батьки загиблої лікарки з Кропивницького відмовилися від ордену доньці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар