«ДокторПРО» тепер «ОН Клінік»!

З 1 вересня 2021 року в мережі медичних центрів «ДокторПРО» відбувся ребрендинг та центри було перейменовано в «ОН Клінік». Відтепер всю інформацію про медичні центри, послуги та лікарів можна знайти на сайті.

На сьогодні в корпорації «ОН Клінік» в Україні налічується 20 медцентрів та 10 лабораторних пунктів. Мережа  медичних центрів «ОН Клінік» була заснована в 1987 році в Ізраїлі,  і відтоді допомогла більш ніж 1,5 мільйонам пацієнтів по всьому світу перемогти делікатні захворювання. «ОН Клінік» вважається визнаним світовим лідером в сфері приватних медичних послуг в проктології, урології, гінекології та дерматології.

Завдяки міжнародному статусу мережі, всі медичні центри «ОН Клінік» в Україні мають доступ до передових технологій для діагностики та лікування захворювань.

Саме тому об’єднання мереж «ДокторПРО» та «ОН Клінік»  допоможе:

  • покращити якість медичного обслуговування, перейнявши досвід міжнародної мережі;
  • проводити лабораторні дослідження у власній лабораторії;
  • зробити сервіс більш зручним і зрозумілим для пацієнтів.

Злиття з міжнародною медичною мережею також дасть змогу розширити та удосконалити напрямки діяльності медцентрів. Лікарі зможуть обмінюватись знаннями та досвідом, підвищувати свою кваліфікацію та проходити стажування. А пацієнти отримають ефективне лікування та повний комплекс медичних послуг за міжнародними стандартами!

Всі адреси та контактні номери медичних центрів «ДокторПРО» залишаються незмінними. Так само без змін працюють особисті кабінети пацієнтів, а в медцентрах зберігаються їх медичні картки.

Ми підготували відповіді на найпоширеніші питання від пацієнтів, щоб допомогти краще розібратись в цій події:

  1. Я записувався в «ДокторПРО» на прийом до лікаря. Чи не скасували мій запис?

Ні, всі записи наших пацієнтів залишаться дійсними. Адже всі медичні центри продовжуватимуть роботу у звичному режимі.

  1. Чи змінить адресу медичний центр «ОН Клінік» в моєму місті?

Ні, всі медичні центри будуть розташовуватись за тими ж адресами, що й раніше «ДокторПРО».

  1. Чи збережуться мої попередні результати аналізів, досліджень та записи від лікарів?

Так, всі медичні картки пацієнтів залишаться незмінними та зберігатимуться в базі даних.

  1. Чи доведеться мені заново реєструватись в особистому кабінеті «ОН Клінік», щоб мати доступ до своєї медичної картки?

Ні, не доведеться, адже всі особисті кабінети пацієнтів залишаться доступними. Всі попередні записи від лікарів, результати аналізів та обстежень можна буде переглянути в будь-який момент. Сюди ж будуть додавати нові медичні записи.

  1. Чи продовжить роботу в «ОН Клінік» мій лікар?

Так, після ребрендингу не буде змін, всі фахівці продовжуватимуть роботу в тих самих медичних центрах.

  1. Як тепер записатись на прийом до лікаря?

Як і раніше ви можете зателефонувати до контактного центру «ОН Клінік» за номером медичного центру у вашому місті або залишити заявку на сайті onclinic.ua, для того,  щоб наші оператори зателефонували вам. Також можна записатись на прийом через особистий кабінет.

  1. Чи можу я за потреби звернутись в медичний центр «ОН Клінік» в іншому місті? Адже центри також є в Харкові, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах України.

Так. Якщо ви потребуєте медичної допомоги та перебуваєте в будь-якому місті України, де є центр мережі «ОН Клінік» ви завжди можете звернутись до наших фахівців.

  1. Чи вплине об’єднання мереж на вартість послуг?

Ні, вартість консультацій лікарів, діагностичних процедур та лабораторних аналізів залишиться такою ж.

Якщо у вас залишились питання – звертайтесь за номерами, вказаними на сайті, і отримайте інформацію, пов’язану з роботою медичних центрів «ОН Клінік».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар