Дві громади з Кіровоградщини вийшли у фінал конкурсу в боротьбі за пів мільйона гривень

Новоукраїнська та Добровеличківська громади з Кіровоградщини вийшли у фінал конкурсу “Наша громада”, головним призом якого є пів мільйона гривень на втілення важливої місцевої ініціативи.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт конкурсу.

За результатами інтернет-голосування Добровеличківська громада з інклюзивним проєктом “Віра в краще майбутнє” потрапила у ТОП-3, а експертне журі поставило на 8 сходинку Новоукраїнську громаду з проєктом запровадження роздільного збору твердих побутових відходів.

Із 21 червня до 13 серпня проходитиме третій етап конкурсу – подача форм “Детальний опис проєкту”. Всі 26 учасників для проходження у третій етап мають заповнити форму та надати необхідні додаткові документи. У випадку відмови учасника надати додаткову інформацію та, відповідно, продовжувати участь у конкурсі, його місце займає наступний за рейтингом учасник. Остаточний список буде оголошений 20 червня 2021 року.

Фінальне оцінювання експертним журі форм та проєктів 26 фіналістів відбуватиметься з 14 серпня до 27 вересня. Результати оцінювання та оголошення переможця конкурсу будуть відомі 30 вересня.

Також упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ знайомитимуть українців із проєктами всіх 26 фіналістів конкурсу. Сюжети можна буде подивитися в програмах “Факти” та “Вікна”.

Нагадаємо, громада з Кіровоградщини показала найвищі досягнення в розвитку спроможності.

Читайте також: Фотовиставку “Обличчя нових громад” презентували у Кропивницькому


Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар