У Кропивницькому Рух Опору Капітуляції пікетуватиме обласну прокуратуру

© Тиждень

Сьогодні, 7 грудня, о 14:00 біля приміщення Прокуратури Кіровоградської області активісти Руху Опору Капітуляції проведуть пікет “Ні політичним репресіям!”. Головна мета заходу – висловити підтримку всім політв’язням та переслідуваним режимом Зеленського.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі Кропивницького осередку Руху Опору Капітуляції.

“Сьогодні Прокурори та МВС Дніпропетровської області намагаються відправити під арешт учасника Революції Гідності, дніпровського волонтера, депутата 8-го скликання Андрія Денисенка. Також сьогодні, майже паралельно з судом в Дніпрі, буде суд над ще одним Андрієм – Антоненком, Ріффмастером. Він вже рік перебуває у в’язниці ні за що. “Доблесні суди” за сприяння Офісу Гепрокурора і Офісу Президента відпускають та відновлюють на роботі убивць Героїв Небесної Сотні, покривають корупціонерів, натомість намагаються “закривати” патріотів. Репресії розгортаються проти багатьох активістів та опозиційних політиків, і наступним може стати кожен з нас. Ми маємо це зупинити!”, – зазначив координатор Руху Опору Капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Читайте також: Кропивницька поліція склала протокол на організатора мітингу до річниці Революції Гідності


Рух Опору Капітуляції пише, що сьогодні, 7 грудня Індустріальний районний суд (Дніпро, проспект Слобожанський 84) розгляне справу Андрія Денисенка, а Апеляційний суд міста Києва (вул. Солом’янська 2а) розгляне апеляцію захисту Андрія Антоненка.

Можливо, це буде останній в цьому році шанс на справедливість, шанс на те, що Ріф вийде принаймні під домашній арешт і зустріне Новий рік з дружиною і дітьми. Днями виповниться рік, як Андрій Антоненко (Ріффмастер) перебуває за гратами.

«Справа Денисенка» почалась із того, що під час мирної акції протесту у Дніпрі, на якій громадські діячі хотіли поставити Зеленському декілька питань, поліцейські побили активістів, зокрема двох дівчат. Аліні Новиковій зламали ребро. Щоб прикрити свої злочини, після розголосу вони почали фабрикувати справу про начебто побиття координатором РОКу Андрієм Денисенком поліцейського, хоча відео та свідки свідчать лише про факти насилля з боку правоохоронців.

Рух Опору Капітуляції стоїть на захисті всіх патріотів, яких переслідують за політичними мотивами – Денисенка, Ріфа, Чорновол, Стерненка, Тамаріна, Кузьменко, Дугарь, Каплі, Марченка, Федини, Демидова і багатьох інших.

Ці та інші випадки мають явні ознаки переслідувань за політичні переконання, а упередженість прокуратури та слідчих органів є очевидною.

Приходьте під обласну прокуратуру о 14.00 у Кропивницькому! Скажемо “НІ” політичним репресіям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар