ARX — лідер рейтингу надійності українських страхових компаній

© Pexels

Надійність — найважливіший критерій для клієнтів страхових компаній. Оплачуючи страховку ОСЦПВ, автовласник повинен бути впевнений: при настанні страхового випадку компанія не виявиться банкрутом, не буде ліквідованою, не відмовиться від виплат та швидко виконає свої зобов’язання. Популярна серед вітчизняних автовласників онлайн автоцивілка ARX швидко відшкодовує збитки постраждалим.

Переваги онлайн автоцивілки від ARX

68e7f5c0283216af4d622c0d70eab4ea.jpg

Для оформлення поліса не потрібно відвідувати офіс і пред’являти транспортний засіб. Досить зайти на сайт компанії і заповнити коротку форму: рік випуску авто; об’єм двигуна, дані власника ТЗ.

При оформленні страховки автовласник самостійно вибирає розмір франшизи: 0 грн, 2 або 2,6 тис. грн. Як правило, вартість страховки зменшується зі збільшенням розміру франшизи; власники враховують свій досвід, безаварійність, інтенсивність використання ТЗ.

Відразу після оплати поліса файл в PDF-форматі приходить на вказану клієнтом електронну адресу. Бланк полісу можна роздрукувати, сфотографувати або скопіювати в смартфон: цього досить для пред’явлення поліцейським.

Дані поліса страхова компанія самостійно реєструє в Базі даних Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ); доступ до Бази у поліцейських є. Вся процедура онлайн-оформлення ОСЦПВ в ARX займає до 7 хвилин.

Надійний страхувальник

ARX на ринку страхових послуг з 1994 року, в даний момент є частиною канадської страхової групи Fairfax Financial Holdings. Щодня СК ARX виплачує клієнтам >4 млн грн. Компанія забезпечує цілодобову підтримку в режимі 24/7/365, у разі ДТП менеджери дистанційно допоможуть правильно заповнити Європротокол.

У жовтні 2020 року надійність страхової компанії ARX підтверджена щорічним рейтингом MIND. 33 провідних страхових компанії країни оцінені по 9 головним індикаторам, у тому числі:

  • рівень виплат;
  • кольорові індикатори МТСБУ;
  • власники;
  • динаміка зібраних премій і капіталу;
  • фінансова стійкість компанії.

За сукупністю показників найнадійнішим з усіх страховиків України визнана СК ARX.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар