Під час місцевих виборів на Кіровоградщині порядок охоронятимуть 3,6 тисяч поліцейських

Під час проведення місцевих виборів 3620 правоохоронців забезпечуватимуть правопорядок. Із них 1967 поліцейських, а також представники Національної гвардії України, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області та курсанти закладів вищої освіти МВС України.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі ГУ НП області.

На території області сформували 907 дільничних виборчих комісій і 56 територіальних виборчих комісій. Із сьогоднішнього дня голови 189 ДВК вже отримали виборчі бюлетені і у супроводі поліцейських транспортують їх на дільниці.

“Нагадаю, що у жовтні, з ініціативи керівництва МВС та Нацполіції України, поліцейськими спільно з нацгвардійцями та рятувальниками були проведенні тактико-спеціальні навчання з відпрацювання алгоритму дій правоохоронців щодо забезпечення правопорядку та реагування на виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення виборів.

Із 12 жовтня ситуаційний центр поліції області працює у посиленому режимі, у день проведення голосування до його роботи буде залучено представників Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій для координації спільних заходів і всебічного реагування на всі події, пов’язані з виборчим процесом”, – наголосив начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

Крім того, у день виборів на території області працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи та маршрути патрулювання нарядів поліції будуть наближені до дільниць.

Нагадаємо, кандидат від “Слуги народу” заявив про тиск з боку Лозінського – останній подав у суд.

Читайте також: На сторінках комунальних закладів Кіровоградщини у Facebook публікують інформацію про кандидатів та політиків

Поширити:

Залишити коментар:

коментар