Кандидат від “Слуги народу” заявив про тиск з боку Лозінського – останній подав у суд

© Сергій Баліцький | Facebook

Кандидат від “Слуги народу” на посаду сільського голови Підвисоцької громади на Кіровоградщині Сергій Баліцький заявляє про погрози з боку кандидата-самовисуванця на цю ж посаду та екснардепа Віктора Лозінського. Натомість Віктор Лозінський зазначив, що подав заяву до суду про спростування недостовірної інформації.

Спостерігачі ОПОРИ зібрали коментарі сторін, повідомляє Перша електронна газета.

Сергій Баліцький заявив про тиск на нього з боку Віктора Лозінського. У коментарі ОПОРІ, Баліцький наголосив, що Лозінський примушував його знятися з виборчих перегонів і навіть зустрічався з батьками Баліцького.

Натомість Віктор Лозінський зазначив, що подав заяву до Новоархангельського районного суду про спростування недостовірної інформації. Відповідачем у справі проходить Сергій Баліцький та власник сайту, на якому оприлюднили інформацію про погрози батькам Баліцького. Ціна позову – 1 гривня.

 114971756 screenshot2020 10 19175322
Віктор Лозінський

Також 18 жовтня в мережі опублікували інтерв’ю з Віктором Лозінським, в якому він обвинувачує родину Баліцьких у зловживанні землями державного резерву, відносини з пайовиками тощо.

За словами голова Підвисоцької ТВК Марини Підчкур, на посаду сільського голову Підвисоцької громади балотується шестеро кандидатів: Сергій Баліцький від “Слуги народу”.

Нагадаємо, ексдепутат Лозінський, який сидів за вбивство, балотується на посаду голови ОТГ.

Читайте також: На сторінках комунальних закладів Кіровоградщини у Facebook публікують інформацію про кандидатів та політиків

Поширити:

Залишити коментар:

коментар