Кропивничанка створила притулок для собак

Сімейний міні-притулок для собак, які залишились на вулиці, створила кропивничанка Марина Колачова. У пошуках родин для собак жінка використовує соціальні мережі, тож кожен, хто хоче прийняти у свою сім’ю друга, може там зв’язатися із Мариною.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Суспільне.

Притулок створила 2 роки тому. Нині тут живе 25 собак. На корм для собак Марина витрачає біля 4 тисяч гривень на місяць. Вітаміни та вакцинація – близько 10 тисяч гривень на рік. Все це робить за власні кошти. Всі собаки в притулку мають ветеринарні паспорти.

У кожного з мешканців притулку своя історія, і вона дуже сумна, розповіла Марина. ”90% собак, які були у нашому притулку, вони домашні, їх викинули на вулицю. Багатьох забирала з траси”.

Забираючи тварин до свого притулку, жінка намагається знайти їм гарні сім’ї. “Це і є головна мета, адже насправді, ці собаки нічим не відрізняються від породистих, доглядати за ними потрібно так само”.

Зараз жінка потребує сприяння для будівництва карантинного приміщення. На це грошей не вистачає, каже Марина. “Приміщення треба карантинне, для новоприбулих собак, для мам з малечею. Відступати нам нікуди. Треба будувати приміщення. Місце під нього ми вже знайшли”.

Нагадаємо, поїлки для тварин встановили на вулицях Кропивницького.

Читайте також: Мюллер, гастротури та прибуток: як на Кіровоградщині працює равликова ферма

Поширити:

Залишити коментар:

коментар