Рок-фестиваль та хода вишиванок: як у Кропивницькому відзначать День Незалежності

День Незалежності України у Кропивницькому відзначать першим рок-фестивалем із дотриманням карантинних вимог та ходою вишиванок.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Як йдеться на сайті міськради, у Кропивницькому відбудеться перший рок-фестиваль на Козачому острові.

“Це масові заходи з великою кількістю людей і ми повинні дуже відповідально їх готувати. Дистанція, маски, скринінг, антисептики мають бути присутніми обов’язково, – наголосив Андрій Райкович. – Я розумію, що молодь особливо скучила за святковою атмосферою, за розвагами, музикою, за драйвом. Але карантин, є карантин! Тому вся організаторська робота має починатися з добре продуманих кроків, де, як і що проводити”.

За інформацією Суспільного, у місті також відбудеться хода вишиванок, –розповіла начальниця управління культури міської ради Анна Назарець.

Розклад святкування:

23 серпня

9:00 У сквері біля пам’ятника Тарасу Шевченку піднімуть державний прапор.

24 серпня

9:30 – Із Гаю Десантників розпочнеться авто-мото-пробіг. Закінчать його на площі перед міською радою.

10:00 – На площі біля міської ради відбудеться нагородження тих, хто робить внесок у розвиток держави і міста, захищає кордони України.

17:00 – Дев’ята хода вишиванок розпочнеться від пам’ятника ангелу-охоронцю на Соборній Площі. Завершиться на площі Героїв Майдану.

18:00 – На Козачому острові стартує рок-фестиваль “Рок на Інгулі”. Виступатимуть місцеві колективи “Кардіо”, “Inside the sound” та інші.

“Вхід на фестиваль буде безкоштовний. Але ми будемо дотримуватися карантинних заходів, на входах будуть стояти волонтери, які вимірюватимуть температуру. Тим, у кого буде нормальна температура, чіплятимемо браслети, щоб було видно, що людина здорова”, – розповіла начальниця управління культури міської ради Анна Назарець.

Організатори пропонують взяти з собою килимки-каремати, для того щоб облаштуватися на траві.

Нагадаємо, суддя “Танців із зірками” Григорій Чапкіс відвідав Голованівськ.

Читайте також: Фестиваль бджолярів і Медовий ярмарок відбудуться у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар