СБУ розслідує імовірну державну зраду високопосадовців за позовом кропивничанина

Заяву координатора Руху Опору Капітуляції у Кропивницькому Дмитра Сінченка, в якій ідеться про державну зраду за так зване “перемир’я”, в результаті якого українські війська на передовій були обмежені у можливостях оборонятися від нападів російських окупантів, і фактично стали для них живими мішенями, розслідує СБУ.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі РОК-Кропивницький.

“Фактично, було виконано одну із наших вимог – розпочато розслідування дій українських високопосадовців, які мають ознаки державної зради”, – прокоментував подію координатор Руху Опору Капітуляції у Кропивницькому Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, акції РОК “Наша армія – гарант, а Росія – окупант!” відбулися у Києві, обласних центрах та великих містах по всій Україні. Учасники акцій висунули Зеленському та його команді 10 вимог, однією з яких було “розпочати розслідування за статтею 111 КК “Державна зрада” щодо вищих посадових осіб, причетних до цього ганебного “перемир’я”. У Кропивницькому акція розпочалася на площі Героїв Майдану, після чого учасники заходу колоною вирушили до обласного управління СБУ і зареєстрували заяву про злочин.

Читайте також: У Кропивницькому вшанували пам’ять жертв збитого росіянами малайзійського боїнга “МН-17”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар