Як правильно вибрати срібний браслет

© Pexels

У світі ювелірних виробів існує величезна кількість срібних браслетів: від новомодних до виконаних в античному стилі. Багато з них вражають своєю красою і часто буває важко вибрати один варіант. Незалежно від того, який браслет ви збираєтеся носити, ось кілька загальних порад, які допоможуть вам отримати максимум від цієї прикраси.

Найперше, рекомендуємо звернути увагу на браслети Пандора – ці ювелірні прикраси підходять для жінок будь-якого віку. Більшість моделей виконані зі срібла високої якості з оксидованим захисним покриттям. Також є моделі із золота, шкіри та текстилю. Браслети можуть бути на м’якій і твердій основі, різних розмірів. В основному вони передбачають використання шармів і підвісок, але є винятки. Найбільша різниця між моделями браслетів – це застібка. Інші відмінності – спосіб плетіння, товщина, матеріали.

Вибирайте прикраси, які відповідають срібному браслету

Взагалі браслети та будь-які інші види прикрас виглядають чудово. Залежно від форми, яку ви хочете, ви можете використовувати їх як фігурку, уникати інших коштовностей або складати разом із іншими браслетами та кільцями, щоб зробити ваш образ ще довершенішим.

Якщо ви збираєтеся носити срібну манжету, інші коштовності мають бути гладкими та простими.

Однак срібні браслети можна (і зазвичай варто) носити з іншими прикрасами, щоб створити цікаву суміш та поєднання стилів.

cute paw tattoo 3220889 (1)
© Pexels

Прикрашайте свій срібний браслет

Виберіть правильний одяг, щоб ваш браслет виблискував.

Три чверті або менше рукава з браслетами виглядають чудово.

Насправді, якщо у вас сорочка з коротким рукавом, то браслет буде прекрасним рішенням, аби заповнити пустоту.

Взагалі срібло буде краще виглядати з більш холодними або яскравими кольорами. Комбінуйте свій браслет із синім верхом, щоб створити монохромний ефект або додайте таку родзинку для суцільного чорного наряду.

Якщо ви обрали популярний неоновий колір одягу, носіння срібного браслета може додати трохи енергії.

Від того, як ви оформите свій браслет, залежить його загальне сприйняття. Скульптурна манжета зі срібла добре поєднується з сучасним мінімалістичним виглядом, тоді як стопка браслетів має чіткий богемний стиль, який можна носити з довгими спідницями та сорочками. Вибір за вами.

Не бійтеся комбінувати та поєднувати, але погляньте на остаточний результат і переконайтеся, що ви не перебільшуєте.

selective focus photography of person wearing three bangles 1191531
© Pexels

Вибірково додайте свої аксесуари

Шапки, шарфи та інші аксесуари зі срібними браслетами виглядають чудово. Однак слід зазначити кілька моментів.

Коли ви носите срібні прикраси, уникайте сумки із золотими орнаментами – незалежно від того, чим ви займаєтеся, це не підходить до образу.

Якщо ви носите срібний гламурний браслет, вам варто звернути увагу на шарф. Прикраси можуть розірвати ваш в’язаний або вільний одяг, і якщо ви не будете обережні, то можете навіть пошкодити свої речі.

Металеві прикраси, які відповідають стилю

Традиційно люди звикли носити кольорові прикраси, наприклад, срібло або золото. Однак змішані метали є тенденцією в останні роки.

Найкращий спосіб носити ювелірні вироби із золота та срібла – це знайти ювелірний виріб, який поєднує в собі обоє. Таким чином, це здається продуманим, а не неохайним.

В іншому випадку поєднуйте свій срібний браслет із повним срібним намистом, сережками та кільцем. Якщо ж ваша обручка золота, зверніть на це додаткову увагу.

Великою перевагою носіння срібного браслету є те, що ви повністю можете сформувати його самі, тим самим підкресливши ваш смак та бачення прекрасного.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар