На Кіровоградщині рекомендують змінити графік робочого дня

© pixabay.com

У Кіровоградській області, відповідно до постанови Кабміну № 500 та рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, рекомендується змінити графік робочого дня в державних установах, органах місцевого самоврядування, підприємствах та організаціях.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

Органам виконавчої влади, місцевого самоврядування та іншим державним органам на період карантину рекомендується розпочинати роботу з 08:00.

Центрам надання адміністративних послуг, органам соціального захисту й територіальним органам Пенсійного фонду України – з 10:00.

З 09:00, 10:00 чи більш пізньої години – працівникам зі сфер оптової чи роздрібної торгівлі; ремонту автівок і мотоциклів; поштової та кур’єрської доставок; організації харчування; страхової діяльності; освіти; надання соціальної допомоги; мистецтва, спорту, розваг.

Як зазначив очільник Кіровоградщини Андрій Балонь, зміна графіку роботи органів влади є нормою прямої дії і необхідна задля зменшення кількості пасажирів у громадському транспорті в ранковий час.

Маршрути руху громадського транспорту з урахуванням змінених графіків підприємств і установ будуть скореговані, щоб працівники могли вчасно дістатись до роботи.

Нагадаємо, зміна робочого часу та інші нововведення – в Україні посилили карантин.

Читайте також: Коронавірус на Кіровоградщині: 15 нових хворих, 4 у важкому стані, 1 летальний випадок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар