Донецький медичний університет запрошує на навчання

© Pixabay

З серпня 2020 року Донецький національний медичний університет, один з факультетів якого розташований у Кропивницькому, здійснює прийом заяв та документів від абітурієнтів. Строки вступної кампанії змінено МОН на місяць з урахуванням прогнозу епідемічної ситуації.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ДНМУ.

Прийматимуться сертифікати 2018, 2019 та 2020 років з української мови та літератури, а також профілюючих предметів: фізики та математики (один предмет на вибір), біології й хімії (один предмет на вибір). Абітурієнт може сам обрати сертифікат з найвищими балами. З профілюючих предметів для вступу за спеціальностями «Медицина» та «Стоматологія» необхідно набрати не менше 150 балів.

Довідка: ДНМУ – один з найповажніших університетів в Україні, де здобувають вищу медичну освіту. У листопаді 2020 року університету виповнюється 90 років. Його навчальні бази розташовані у трьох містах – Краматорську, Кропивницькому та Маріуполі. У Кропивницькому на другому медичному та міжнародному медичному факультетах навчаються більше 1200 студентів. 85% третьокурсників у 2019 році успішно склали кваліфікаційний іспит КРОК-1.

Нагадаємо, студенти та абітурієнти Кіровоградщини можуть виграти грант на навчання.

Читайте також: В освітніх закладах Кіровоградщини не вистачає вчителів

Про навчання і практику студентів дивіться на відео:

Вступна кампанія ДНМУ-2020

Нагадуємо майбутнім абітурієнтам про переваги навчання в Донецькому національному медичному університеті. Детальніше – у яскравому відео

Опубліковано Донецький національний медичний університет – м.Кропивницький Пʼятниця, 22 травня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар