Мешканця Знам’янського району нагородили за порятунок жінки

Керівник поліції області Роман Козьяков вручив мешканцю Знам’янського району Подяку ГУНП і жетон «За безпеку та захист громади». Чоловік став свідком тяжкого злочину і, не зволікаючи, кинувся рятувати потерпілу. Він вибив ножа з рук нападника та намагався самостійно його затримати.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

Подія мала місце в одному з населених пунктів Знам’янського району. На місцеву жительку напав злочинець із ножем і встиг завдати їй поранення. Чоловік, який опинився неподалік, миттєво зреагував і втрутився в ситуацію. Завдяки цьому вдалося запобігти вбивству та врятувати життя людини.

Нападник із місця скоєння злочину втік. Тим часом «рятівник» одразу ж викликав швидку та перебував поряд із потерпілою до приїзду медичних працівників.

У подальшому поліцейські по «гарячих слідах» розшукали та затримали особу, причетну до скоєння злочину, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

be53f54bc24281ab3d55da6ebb4d99a4.jpg

Розслідування за цим фактом у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Поліцейські подякували жителю області за небайдужість, виявлену рішучість і мужність у порятунку життя людини та допомогу у розкритті злочину.

Нагадаємо, у Кропивницькому нагородили нацгвардійця, який врятував дівчину від зґвалтування.

Читайте також: Кропивницькі патрульні повернули додому хлопчика, який вночі заблукав у лісосмузі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар