У Кропивницькому нагородили нацгвардійця, який врятував дівчину від зґвалтування

Очільник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков вручив подяку старшині стрілецького батальйону військової частини 3011 Національної гвардії України Олегу Чорноівану, який у позаслужбовий час врятував дівчину від зґвалтування.

Про це йдеться на сторінці військової частини у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

15 травня Олег разом із коханою та її подругою повертався додому, коли біля одного з торгових центрів Кропивницького почув здавлені звуки про надання допомоги. Не роздумуючи старшина підійшов перевірити та побачив, що невідомий чоловік повалив на землю дівчину, рукою щосили стискав шию і намагався зґвалтувати. Побачивши гвардійця, чоловік намагався втекти, але не встиг – вже за півсотні метрів Олег наздогнав та затримав злочинця, а потім передав його наряду поліції, який прибув на виклик.

“Правоохоронець має бути напоготові навіть у вільний від несення служби час. Ми ніколи не знаємо заздалегідь коли знадобиться наша допомога, але в будь-який час готові захищати наших громадян”, – говорить Олег Чорноіван.

Професійні навички, отримані під час служби, допомогли гвардійцю без зброї та спецзасобів не тільки наздогнати, але й утримувати злочинця до приїзду поліції.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, протидії злочинності, рятування життя людини та затримання злочинця по гарячих слідах старшину Олега Чорноівана нагородили відзнакою Головного управління жетоном “За безпеку та захист громади” та Подякою Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Читайте також: Кропивничанин зґвалтував і пограбував дівчину, а потім пішов випивати з приятелем

1a38ccc9853cbb031ecc6580f6a48eb9.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар