Прийом проєктів на “Громадський бюджет – 2021” перенесли на травень

© pexels.com

Через режим надзвичайної ситуації у Кропивницькому відтермінували прийом проєктів на конкурс «Громадський бюджет-2021» на друге травня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту міської ради.

“Всі ми сподіваємось, що епідемія коронавірусу мине якнайшвидше і якнайменше українців від неї постраждає. На жаль, поки що ми вимушені відтермінувати усі заплановані заходи, тому і подачу проектів Громадського бюджету перенесено на травень. Стартує прийом проектів «Громадський бюджет-2021» від 2 травня і триватиме до 31 травня. Зараз у кропивничан є час і можливість добре подумати, що б вони хотіли зробити у своєму дворі. Можливо, малеча давно просить футбольний майданчик, або молоді мами мріють про альтанку чи зону для ігор та відпочинку з дітьми”, – зазначив секретар міської ради Андрій Табалов.

Нагадаємо, громадський бюджет – це частина бюджету міста Кропивницького, з якого здійснюється фінансування заходів, виконання робіт та надання послуг, визначених безпосередньо членами територіальної громади та оформлених відповідно проектних пропозицій, які стали переможцями конкурсу. Дізнатися більше можна за посиланням.

Читайте також: Які проєкти перемогли у конкурсі Громадського бюджету-2020 у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар