На круїзному лайнері з кропивничанами ймовірно виявили коронавірус

© inflotcruises.com

Кропивничанин Сергій Компанієць, який перебуває на круїзному лайнері “Costa Victoria”, повідомив про коронавірус в однієї з пасажирок. Ймовірно, це туристка з Аргентини.

Про це йдеться на сторінці Суспільного, інформує Перша електронна газета.

Зараз корабель підійшов до берегів Італії. Хвору жінку вже відвезли у шпиталь на Криті. На борту, загалом, більш як півтори тисячі людей, зокрема дев’ятеро українців. Серед них і двоє кропивничан. Із 23 березня усі на карантині.

“Після оголошення капітана про те, що на судні зафіксований випадок коронавірусу, на кораблі оголосили повний карантин, заборону на пересування. Всі перебувають у своїх каютах. Мені важко сказати, наскільки це обмежить поширення коронавірусу, але, можливо, це якимось чином заспокоїть пасажирів і зупинить паніку на борту”. – зазначив Сергій Компанієць.

За інформацією речниці Міністерства закордонних справ Катерини Зеленко, щойно італійська влада дозволить пасажирам зійти на берег, вони отримають від консулів усю необхідну допомогу:

“На лайнері “Costa Victoria” перебувають дев’ятеро громадян України. Це два члени екіпажу і семеро пасажирів. Наші громадяни почувають себе добре, вони на постійному зв’язку з нашими консулами в Мілані. Щодо можливого захворювання на коронавірус серед пасажирів судна, італійські органи влади поки офіційно не повідомляли”.

Нагадаємо, нещодавно кропивничанин просив українську владу евакуювати його з круїзного лайнера.

Читайте також: На Кіровоградщині 83 людини, які прибули з-за кордону, знаходяться на самоізоляції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар