На Козачому острові та Набережній просять встановити сміттєві урни

© Наш Київ

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували дві петиції проханням поставити сміттєві урни на Козачому острові та Набережній у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петицій подано без редакції:

“На сьогодні Козачий острів у самому серці нашого міста користується надзвичайним попитом серед містян абсолютно різного віку у плані проведення дозвілля. На вказаному острові лише 2 урни біля лавочок на дитячому майданчику на відстані 4 метрів одна від одної. Для поліпшення благоустрою красеня-острова пропоную Кропивницькому міськвкинкому доручити відповідним службам забезпечити встановлення на Козачому острові урн для сміття біля мостів, які ведуть до даного острову.

На сьогодні Набережна нашого міста користується надзвичайним попитом серед містян у плані проведення дозвілля. Але на ділянці Набережної від вул. В.Перспективної до вул. Острівської з обох боків річки ЖОДНОЇ сміттєвої урни хоча б біля скамейок. Прохання міськвиконкому м.Кропивницького доручити відповідним службам встановлення на Набережній на вказаній ділянці урн для сміття – тоді відпочиваючим буде, де залишити сміття після культурного відпочинку”.

Автор петицій: Кучко Олег Володимирович

Підписати петиції можна тут і тут.

Нагадаємо, на Козачому острові просять обладнати сучасний дитячий майданчик.

Читайте також: Кропивничани просять відновити будівництво Ковалівського парку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар