У Кропивницькому відкрили меморіальну дошку АТОвцю Володимиру Ткаченку

Учора, 19 лютого, у Кропивницькому на фасаді Наукового ліцею відкрили меморіальну дошку учаснику АТО сержанту Володимиру Ткаченку, який служив у 3 полку спецпризначення.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

На урочисту зустріч для вшанування пам’яті воїна зібралися вчителі, учні школи, бойові побратими, бійці 3-го окремого полку СпП, дружина Володимира Ткаченка – Тетяна.

Ткаченко Володимир Анатолійович народився 23 серпня 1973 року у Кропивницькому. Навчався в школі №18 (нині НВО “Науковий ліцей”), потім здобув професію будівельника,  служив в армії. Був хорошим дисциплінованим учнем, добрим товаришем, відповідальним військовим. У 1992-1993 роках перебував у складі миротворчих сил в Югославії.

До червня 2014 року працював на підприємстві “Ласка” експедитором. Потім добровольцем пішов на захист своєї держави. Воював у складі 3-го полку спецпризначення у 2014-2015 роках. Під час бойових дій отримав дві контузії.

Після повернення додому лікарі виявили у чоловіка пухлину мозку. Дві операції не дали очікуваного результату, як і подальше дороговартісне лікування. Після тривалої боротьби з онкохворобою Володимир Ткаченко помер – 10 червня 2017 року в реанімації Обласного госпіталю ветеранів. Воїна поховали на Масляниківському кладовищі.

Нагадаємо, Ткаченко – третій загиблий випускник ліцею, вшанований меморіальною дошкою. Серед героїчних ліцеїстів, які віддали життя в боротьбі з російською агресією, були також Руслан Слободянюк (солдат, загинув на Великдень 2015 року, підірвавшись на розтяжці у Волновасі) та Сергій Бульдович (командир екіпажу гелікоптера МІ-8, збитого 29 травня 2014 року біля Слов’янська).

Читайте також: Кропивницький спецпризначенець уперше зустрівся з доньками після п‘яти років полону

Screenshot 5

Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4

Screenshot 6
Screenshot 7

Screenshot 1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар