Петицію про фінансування притулку для тварин у Кропивницькому відправили на розгляд комісій

Image by Free-Photos from Pixabay

Петицію про фінансування з бюджету Кропивницького притулку ветеринарно-реабілітаційного центру захисту тварин “БІМ” направили на розгляд постійних комісій міськради та управління ЖКГ.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Цією петицією хочемо привернути увагу влади міста Кропивницький до проблем громадської організації ВРЦ захисту тварин “БІМ”, що вже не може продовжувати існувати без фінансової підтримки міста.

Просимо виділити кошти з міського бюджету на щомісячне утримання тварин у притулку, що включає в себе годування, вакцінацію, обслуговування тварин.

Фінансова підтримка притулку громадської організації ВРЦ захисту тварин “БІМ” дасть змогу утримувати тварин у притулку і на далі, шукати їм домівки, а не відпустити 280 тварин на вулицю, а також дасть змогу забирати з вулиць міста інших тварин”, – писала голова ГО “БІМ” Катерина Дорош.

У відповіді чиновники зазначили, що петицію направили на розгляд постійних комісій міської ради міста з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку.

“Одночасно петиція направлена на опрацювання до Головного управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького.

Про результати розгляду петиції буде оприлюднено на офіційному веб-сайті міської ради”, – йдеться у відповіді.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар