Що можна зробити з Lego?

© robo-hunter.com

Цей винахід — один із небагатьох дитячих конструкторів, який з роками не тільки не втрачає, а збільшує свою популярність серед дітей різного віку. Новинки Лего цікавлять не тільки підлітків, а і дорослих людей. Вони можуть створювати нереальні на перший погляд конструкції.

Діючий автомобіль Bugatti Chiron

Копія робоча, вага 1500 кг, колеса, двигун, акумулятори і механічний спойлер справжні. Всі деталі конструктора виготовлені із спеціального інноваційного пластику з покращеними характеристиками міцності. Багато з них має унікальну геометрію та збільшену кількість елементів з’єднання, за рахунок чого збільшується міцність конструкції. Модель з Лего може самостійно пересуватись зі швидкістю до 20 км/год.

Конструктори компанії не зупиняються на досягнутому і створили нову модель, за прототип взяли автомобіль McLaren Senna. Це унікальне ексклюзивне авто, всього випущено 500 штук, ціна кожного — майже 900 тис. доларів. На модель знадобилось 500 000 деталей, над нею працювало 42 спеціалісти, затрачено біля 5000 годин.

Для того щоб модель максимально точно копіювала прототип, під час її створення використовувались деякі оригінальні деталі: педалі, кермо, колеса, сидіння. Інженери встановили фари та двері. На жаль, вона не може самостійно рухатись, але при натисканні на кнопку «Пуск» видає дуже реалістичні звуки. Відтворюється шум коліс, писк резини при проходженні крутих поворотів на високих швидкостях. Модель виставлена в павільйоні виробника і привертає до себе увагу великої кількості відвідувачів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар