Вісім шкіл Світловодська досі не працюють через відсутність тепла

shpargalkavid.info

Майже чотири з половиною тисячі учнів Світловодська місяць не ходять у школу, бо там холодно. Із 9 шкіл навчання відбувається в одній – власівській. Як відпрацьовуватимуть вимушені канікули і коли буде тепло в школах- у сюжеті.

Про йдеться в сюжеті Суспільномого,інформує Перша електронна газета.

Школярі збираються вдома у тих однокласників, будинки яких обігріваються, і разом вчать уроки. Скаржаться, що вдома нудно і холодно (12°). А батьки хвилюються за життя і здоров’я дітей, бо ж ті залишаються без нагляду на цілий день.

Вчителі розповідають: температура в класах +1° – +3°, місцями – +13°. Пропущені уроки відпрацьовуватимуть в суботи та під час зимових канікул.

Директор ТОВ “Світловодськпобут” запевняє, що всі котельні працюють, теплоносій подається, але не може забезпечити необхідний температурний режим.

Нагадаємо, Світловодським школярам продовжили канікули через відсутність теплопостачання.

Більше дивіться в сюжеті Суспільного:

Майже чотири з половиною тисячі учнів Світловодська місяць не ходять у школу, бо там холодно

Майже чотири з половиною тисячі учнів Світловодська місяць не ходять у школу, бо там холодно. Про це Суспільному розповів начальник міського управління освіти Геннадій Френкель. З 9 шкіл Світловодська навчання відбувається в одній – власівській.Як відпрацьовуватимуть вимушені канікули і коли буде теплО в школах- у сюжеті.

Опубліковано UA: Кропивницький Субота, 30 листопада 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар