До кінця року в Олександрівці з’явиться будинок юстиції, – Гуцул

Наразі в Олександрівці тривають ремонтні роботи приміщення, де в грудні планують відкрити будинок юстиції.

Про це заявив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул, повідомляє Перша електронна газета.

“Із початку року успішно завершили ремонти структурних підрозділів управління в Малій Висці, Олександрії та Новоархангельську. Тепер на черзі Олександрівка. Після закінчення робіт у селищі з’явиться будинок юстиції, у якому розташовуватимуться державна нотаріальна контора, відділ державної реєстрації актів цивільного стану та відділ державної виконавчої служби. Окрім цього, там можна буде скористатися послугами сервісного центру “Open Space” і Центру виконання рішень”, – розповів про плани посадовець.

526d95f8afb7f617ee9d546997ff4e59.jpg

За словами Вадима Гуцула, відкриття будинку юстиції відбудеться в грудні. Це значно полегшить доступ мешканців селища до отримання низки послуг.

“Зараз структурні підрозділи юстиції знаходяться, як кажуть у народі, у приймах, до того ж у приміщеннях із жахливим станом і стінами з цвіллю. Щоправда, якщо ДРАЦС розташовується хоч орієнтовно в центрі, то ДВС і державна нотконтора взагалі на околиці, куди люди можуть добратися тільки на таксі. Звичайно, це викликає обурення і цілком логічне питання: чому за всі 28 років незалежності України жоден із керівників не спромігся вирішити проблему, знайти достойне приміщення і зробити ремонт? Нам цю проблему вдалося вирішити. До того ж будівельні роботи здійснюємо не за рахунок держави, а за власні кошти, які отримали за надання платних послуг”, – прокоментував очільник юстиції.

8aa905d1bafd68f593ef80ba777f46fd.jpg

Нагадаємо, на Кіровоградщині наразі діє три сервісних центри «Open Space», де за пришвидшеною процедурою надаються послуги в сфері державної реєстрації. Вони розташовані у КропивницькомуМалій Висці та Олександрії.

Натомість Олександрівка стане четвертим населеним пунктом, де з’явиться офіс «Open Space», і першим в області, де почне функціонувати Центр виконання рішень, у якому громадяни матимуть можливість без черг і бюрократії за принципом “єдиного вікна” отримати послуги у сфері державної виконавчої служби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар