В Олександрії відкрили сервісний центр “Open Space”

Міністр юстиції Павло Петренко в рамках робочого візиту на Кіровоградщину відкрив в Олександрії сервісний центр “Open Space”. Офіс працює за європейським зразком, завдяки чому клієнти зможуть отримати послуги в сфері реєстрації актів цивільного стану без черг і тривалої витрати часу.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної юстиції.

“Упродовж двох останніх років сервісні центри «Open Space» функціонують по всій Україні. Географічні межі проекту постійно розширюються. На минулому тижні ми відкрили офіс у Коломиї, сьогодні в – Олександрії. Завдяки цьому українці мають можливість подати заяву на реєстрацію шлюбу чи отримати дублікат свідоцтва про народження за кілька хвилин без черг, хабарів і бюрократії”, – наголосив Павло Петренко.

b15c84d1377350f3cdd43b79116230bd.jpg

Зі свого боку керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул розповів про послуги, які мешканці Олександрійського району зможуть отримати в сервісному центрі «Open Space» .

“За кілька хвилин в офісі можна буде подати заяви про реєстрацію народження чи смерті, шлюбу чи одруження. Окрім цього, громадяни матимуть можливість повторно отримати свідоцтва про реєстрацію актів цивільного стану, а також взяти витяги з державного реєстру”, – розповів посадовець.

Нагадаємо, на Кіровоградщині діє три сервісних центри “Open Space”. Вони розташовуються у Кропивницькому, Малій Висці та відтепер уже в Олександрії. Основною перевагою сервісу є те, що офіси працюють за європейським зразком, а послуги в них можна отримати за пришвидшеною процедурою.

a955367c2d415ce4d87a9a7e367639bd.jpg

a28cc8144958f0b405f999375bb256df.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар