ОСББ подасть до суду на підприємця, який зносить чужий паркан

© Ілюстрація

У Кропивницькому біля будинку на вулиці Вокзальна, 1 підприємці орендували землю під будівництво автостоянки і самовільно зносять паркан, який належать мешканцям сусіднього будинку.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного, інформує Перша електронна газета.

Голова ОСББ Катерина Сиротюк вважає, що новий власник земельної ділянки не має права демонтувати паркан. Цю огорожу люди встановили ще у 2007 році за власний кошт. Вартувала вона на той час майже 16 тис грн. Нині ж новий сусід її зносить і відмовляється компенсувати мешканцям збитки.

Власник земельної ділянки Володимир Усанов розповів, що паркан знаходиться біля його території і заважає будівництву автостоянки.

“Мені він не потрібен – нехай забирають. А тим часом я його знімаю, бо він знаходиться за 4 метри від моєї початку території, – каже підприємець.

У відповідь на демонтаж голова ОСББ написала заяву в поліцію і збирається подавати позов до суду.

Детальніше дивіться на відео:

Паркан

У Кропивницькому біля будинку на вулиці Вокзальна, 1 демонтують паркан. Цей паркан – майно мешканців будинку – каже голова ОСББ Катерина Сиротюк. Розповіла Суспільному- власник земельної ділянки не має права демонтувати паркан,і відмовляється компенсувати мешканцям збитки через будівництво. Власник земельної ділянки, Володимир Усанов розповів Суспільному – огорожа на його земельній ділянці заважає будівництву, тому вирішив її перенести. За словами начальника міського управління земельних відносин Олега Вовенка, цю ситуацію мешканці будинку і власник земельної ділянки мають вирішувати між собою.

Опубліковано UA: Кропивницький Четвер, 5 вересня 2019 р.

Нагадаємо, на Завадівці чоловік зафіксував перевищення рівня радіації.

Читайте також: Дорожники готуються розпочати асфальтування мосту по провулку Об’їзному у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар