У вересні відбиратимуть кандидатів до Громадської ради при ГУ Нацполіції

Наприкінці вересня почнеться прийом анкет від кандидатів на вступ до Громадської інформаційно-дорадчої ради з питань поліцейської діяльності. Її створять при ГУ Нацполіції Кіровоградщини для поглиблення взаємодії з населенням.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції.

Організаційні питання діяльності майбутньої Громадської ради обговорили під час наради керівництва поліції з представниками Консультативної місії Європейського Союзу.

Новостворений орган, на думку присутніх, сприятиме відкритості у роботі відомства, обміну інформацією між поліцією та громадянським суспільством, сприятиме покращанню взаємодії у досягненні спільної мети – забезпеченні охорони прав і свобод громадян, протидії злочинності та підтриманню публічної безпеки і порядку.

За домовленістю з представниками громадськості, оголошення про початок прийому анкет та мотиваційних листів від кандидатів на вступ до дорадчого органу буде доведено через офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та електронні засоби масової інформації вже наприкінці вересня цього року.

Нагадаємо, поліцейські спіймали школяра, який розбив сітілайт на Соборній.

Читайте також: Пасажирка маршрутки постраждала під час ДТП у центрі Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар