Талони на проїзд вводять для пільговиків Компаніївської ОТГ

© viche.ck.ua

У Компаніївській ОТГ із 1 вересня пенсіонери та окремі категорії громадян мають право на пільговий проїзд 4 рази на місяць за талонами, які видають у селищній раді за посвідченнями.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Facebook-сторінки громади.

Кожен з пільгової категорії громадян буде розраховуватися талонами за проїзд у автобусі Кропивницький-Червоновершка протягом місяця (здійснювати проїзд можна будь-коли) з пред’явленням посвідчення.

Відповідно до рішення селищної ради безкоштовні та зі знижкою перевезення будуть здійснюватися для таких пільгових категорій громадян:

– інваліди війни (згідно посвідчення «Інваліда війни»);
– учасники бойових дій (згідно посвідчення «Учасник бойових дій»);
– ветерани війни (згідно посвідчення «Ветеран війни»);
– пенсіонери за віком (на підставі пенсійного посвідчення) – оплачується 50% від вартості проїзду;
– інваліди та діти-інваліди (на підставі посвідчення, що підтверджує призначення соціальної допомоги);
– особи, які супроводжують інвалідів І групи або дітей-інвалідів (не більше одного супроводжуючого) – по факту супроводження
– громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1 та категорія 2-ліквідатори) (на підставі посвідчення).

“Така практика вже давно використовується в деяких громадах та доводить ефективність використання коштів і свого права на безоплатний проїзд кожного пільговика. У Компаніївській громаді запровадження талонів вперше, тож просимо з розумінням віднестися до нововведень! Талони можуть бути використані тільки протягом зазначеного у них місяця”. – йдеться у повідомлені.

Отримати талони можна у Компаніївській селищній раді за адресою: смт Компаніївка, вул. Садова 95. Обов’язково мати з собою посвідчення!

Нагадаємо, у компаніївському сквері встановили нові ліхтарі.

Читайте також: Британська рада профінансує два проекти з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар