На Кіровоградщині проживає 247 родин загиблих АТОвців

На території Кіровоградської області проживає 247 родин загиблих учасників АТО/ООС, без батьків залишилось 126 дітей. Члени їхніх родин перебувають під динамічним наглядом лікарів, а дітей забезпечують безкоштовним оздоровленням і відпочинком.

Про це сьогодні під час наради в ОДА повідомив начальник управління комунікацій з громадськістю  Віталій Останній, інформує Перша електронна газета.

Він поінформував, що цього року у рамках акції на забезпечення пільгових перевезень, в тому числі і членів сімей загиблих учасників АТО/ООС в місцевих бюджетах області передбачено 82,7 млн.грн., з них 45,5 млн. грн. вже профінансовано.

Станом на 27 червня учасникам антитерористичної операції видано більше 14 тисяч наказів про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо надання у власність земельних ділянок, оформлено у власність майже 11 тисяч земельних ділянок.

311 членів сімей загиблих учасників АТО/ООС знаходиться під динамічним спостереженням лікарів, відповідальних за медичне обслуговування ветеранів війни та учасників АТО/ООС, цього року 241 особі проведено профілактичний медогляд, 201 особі проведено амбулаторне лікування, 37 пацієнтів отримали стаціонарне лікування.

За результатами медичних оглядів визначено потребу в санаторно-курортному лікуванні 28 осіб, заплановано проведення двох хірургічних операцій.

З початку року послугами оздоровлення та відпочинку охоплено 35 дітей загиблих учасників антитерористичної операції, 41 дитина безкоштовно перебувала у пришкільних таборах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар