Діти з Компаніївки захистили власні стартапи у бізнес-школі ЮніорБанку

© ПриватБанк

13 компаніївських юніорів приїхали до центрального офісу ПриватБанку у Кропивницькому, аби захистити власні стартапи та отримати сертифікати про успішне закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі банку.

Майбутні бізнесмени готувалися до захисту старанно. Тут поєдналися і нестандартний, аналітичний підхід до справи, і дитяча безпосередність. Вони чи не вперше задумалися про те, що можна власноруч створити власну справу, і більш того – це не дитячі фантазії, а чіткі розрахунки капіталовкладень, виправданості та прогнозовані доходи. Все по-дорослому. Незабаром у Компаніївці з’являться нові магазини, власні ІТ-компанії, компанії для створення програм із комп’ютерного захисту, піцерії тощо.

“Мій стартап – відкриття власної піцерії, – розповідає Костянтин Благодир. – Це буде справжня італійська піца з доставкою додому. А замовити її можна буде по вайберу, і навіть вказати час доставки. От зробиш замовлення, а через 15 хвилин вже насолоджуєшся. Уявіть, у нас в Компаніївці лише одна піцерія і працює лише до 16.00. Коли ж смакувати ту піцу?”

Годованюк Софія, майбутня відома і титулована гімнастка, запропонувала відкрити власний магазин спортивного обладнання та одягу, бо це дуже важливо для кожного спортсмена. Олег Скріпай хоче відкрити магазин із послугами встановлення пластикових вікон, адже у Компаніївці досі більшість із дерева.

7dc076130cd64a3d1755fd069d4dda6e.jpg

“Захист пройшов чудово, на високому рівні, – розповідає керівник філії ЮніорБанку Вікторія Подкладенко. – Діти підійшли дуже відповідально до створення власних проектів, більшість з яких можна вже просто відсьогодні починати реалізовувавати. Ми запросили всіх відвідати квест-кімнату, провели екскурсію банком. Ось вже маємо і бажаючих працювати у найтехнологічнішому банку України”.

Із початку року майже 200 юніорів Кіровоградщини успішно захистили власні стартапи та отримали дипломи про закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.

078b192763e94778ebf222eacc9e950b.jpg

0fe9eafa019698685fe83af77a90947c.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар