У Кропивницькому хочуть виключити із виконкому прогульників

Засідання виконавчого комітету міськради

У міськраді Кропивницького хочуть виключити зі складу виконкому трьох його членів, які не беруть участі у роботі органу влади. Відповідний проект рішення без обговорення на погоджувальній нараді внесли у порядок денний сьогоднішнього сесійного засідання ради.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Пропозицію про включення цього питання у порядок денний сесії оголосив секретар міськради Андрій Табалов і більшість депутатів підтримали його.

Як повідомив міський голова Андрій Райкович, двоє із трьох членів виконкому, яких пропонують виключити, не відвідують засідання робочого органу. Це Ігор Білецький та Сергій Максімов, який, за словами міського голови, жодного разу не з’явився на засідання виконкому. Також пропонують виключити зі складу виконкому екс-заступника міського голови Олександра Грабенка, який входив до його складу за посадою.

“Їхнє перебування у складі виконкому є недоцільним. Тому пропозиція проста – виключити зі складу виконкому 3 особи, і тимчасово зменшити його чисельність на 3 особи. А в січні ми повернемося до питань кількісного складу виконавчого комітету за моїм поданням.

Це технічне питання”, – наголосив Андрій Райкович.

Нагадаємо, до складу виконкому нині входить 21 особа.

7100e0fd3c3dadcb104ed52c9308436d.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар