Кропивничанка з інвалідністю попросила не звільняти водія, який принизив її в автобусі

Скріншот із відео krop.police в Іnstagram

Кропивничанка з інвалідністю Наталя Макогон, яку декілька днів тому принизив водій автобуса, звернулася до керівництва підприємства “Електротранс” із проханням не звільняти його з роботи.

Про це Першій електронній газеті повідомив керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко.

Нагадаємо, водій комунального автобуса №123 принизив дівчину, яка пересувається на візку. Коли його попросили допомогти спустити дівчину з автобуса, він почав обурюватися, що “таким, як вона треба встановити час, коли вони можуть їздити у автобусах”. Згодом керівник підприємства-перевізника заявив, що водія звільнять із посади за грубе порушення посадової інструкції.

Як розповів Олександр Луценко, йому зателефонувала голова громадської організації матерів дітей з інвалідністю “Серце матері” Людмила Шукрута, і передала прохання постраждалої дівчини не звільняти цього водія.

“Наталка попросила, щоб цю людину не звільняли. Їй достатньо буде лише вибачень від водія. На її думку, чоловіку потрібно забезпечувати свою родину, і вона не хоче, щоб через неї його звільнили. Дівчина вважає, що чоловік через звільнення навпаки – ще більше розізлиться на людей з інвалідністю.

Ми вирішили, що він обов’язково зателефонує Наталці, вибачиться за свої слова. А ми його покараємо стягненням, але працювати він залишиться”, – розповів керівник КП “Електротранс”.

Також Олександр Луценко повідомив, що згодом для водіїв підприємства знову проведуть навчання спільно із людьми, які пересуваються на візках.

“Будемо показувати і тренуватися, як обслуговувати людей з обмеженими фізичними можливостями”, – додав директор КП “Електротранс”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар