Для петиції про створення McDonald’s у Кропивницькому не вистачає 45 голосів

© McDonald's

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням створити у необхідні умови для відкриття у Кропивницькому закладу швидкого харчування “McDonald’s”. Станом на 25 жовтня петицію підписали 405 осіб із 450 необхідних. Для розгляду петиції членами виконкому не вистачає 45 голосів.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції.

“Компанія МакДональдз® є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 35 000 закладів у більш ніж 120 країнах світу”(за даними сайту https://www.mcdonalds.ua).

Заклади компанії успішно працюють в усіх навколишніх містах: Черкасах, Кременчуці, Полтаві, Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Вінниці та інших.

Компанія “МакДональдз” зацікавлена відкрити свій заклад в Нашому місті, але на перепоні цьому прагненню є відсутність вільних земельних ділянок в центральній частині міста, або інших приміщень з адекватною!!! орендною платою.

Вважаю, що міський голова, депутати міської ради, всі зацікавлені особи, повинні підтримати дане звернення і сприяти створенню сучасного закладу світового рівня в нашому місті.”.

Автор петиції: Гребенюк Олексій Васильович

Дата початку збору підписів: 11 вересня 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 25 жовтня петицію підписали 405 осіб із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: У Кропивницькому просять встановити пам’ятний знак ліквідаторам аварії на ЧАЕС

Поширити:

Залишити коментар:

коментар