У центрі Кропивницького тимчасово демонтують електронні транспортні табло

Із 17 жовтня у центрі Кропивницького демонтують два електронні табло, які інформують про час прибуття електротранспорту.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Ці електронні табло розташовані на центральних зупинках «Готель Київ» та «Головпоштамт». Їх демонтують у зв’язку із проведенням технічних налаштувань та модернізації програмного забезпечення диспетчерської КП «Електротранс».

Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв’язку міської ради, орієнтовною датою монтажу оновлених електронних табло є перша декада листопада 2018 року.

Адміністрація КП «Електротранс» просить вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, ці табло встановили у березні 2017 року. Після тестування їх придбали у ТОВ “Диспетчер сіті” з м. Кам’янське по 30 тис. грн кожне. Також із ТОВ “Диспетчер сіті” уклали договір про обслуговування цих покажчиків. Місту це коштує 300 грн на місяць.

Згодом з’ясувалося, що у Кам’янському поліція підозрює службових осіб ТОВ «Диспетчер Сіті» у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з монтажу систем відеоспостереження та серверного обладнання. Про це свідчить ухвала Заводського районного суду м. Кам’янське від 15 лютого.

У листопаді 2017 року третє подібне табло встановили на автобусній зупинці «Площа Богдана Хмельницького». Виробником цього електронного покажчика є харківське ТОВ НВП “Хартрон-експрес ЛТД”. А коштує воно близько 40 тис. грн.

Останнім часом містяни скаржилися на те, що табло на зупинках «Готель Київ» та «Головпоштамт» працювали некоректно, або ж взагалі не працювали.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар