Скандальний кіоск на набережній збираються демонтувати

У Кропивницькому комісія з демонтажу тимчасових споруд вирішила прибрати павільйон, який попри скасований дозвіл продовжували будувати на набережній.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Нагадаємо, на початку вересня у Кропивницькому продовжили будівництво скандального кіоску на біля мосту через річку Інгул. На каркасі споруди, який вже 2 роки “прикрашає” набережну у центрі міста, почали облаштовувати дах і стіни. У міськраді кажуть, що скасували дозвіл на цю тимчасову споруду, а власник кіоску стверджує, що має всі відповідні документи і нічого не знає про ануляцію дозволу.

У місцевих ЗМІ власника цього кіоску Олександра Дехтярьова пов’язують із сином екс-секретаря міськради Івана Марковського Сергієм Марковським. Вони нібито перебувають у дружніх стосунках.

Зазначимо, що у Кропивницькому планують почати масштабну реконструкцію набережної. Ділянку від Михайлівського мосту до вулиці Острівської, де і розташований цей кіоск, планують розділити на декілька тематичних зон – для сімейного та молодіжного відпочинку, спортивну та історичну.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар