Кропивницьких будівельників привітали з професійним святом

Сьогодні, 10 серпня, напередодні професійного свята – Дня будівельника, у міській раді Кропивницького вітали кращих представників будівельної галузі обласного центру.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

З вітальним словом до винуватців святкової події звернувся секретар міської ради Андрій Табалов.

“Від імені міського голови та всього депутатського корпусу щиро вітаю вас з професійним святом — Днем будівельника, – звернувся до присутніх секретар міської ради Андрій Табалов. – Наше місто має гарну будівельну історію, і я добре знаю досвідчених фахівців, ветеранів, які зводили заводські цехи, наші спальні мікрорайони, школи, дитячі садочки, лікарні. По суті — збудували сучасне місто, – наголосив у вітальному слові Андрій Табалов. – Зараз ситуація в будівельному просторі дещо інша, але позиція міського голови, депутатів — будувати: дороги, комунікації, житло. Ми щороку капітально ремонтуємо не менше п’яти спортзалів, важливі лікувальні заклади, почали будувати газові котельні, серйозну комунальну інфраструктуру. Вже оголошено тендер на спорудження знакового об’єкту – “Арки”, яка з’єднає дві частини міста і зніме багаторічну транспортну проблему. Тому роботи для ваших колективів у місті вистачить. Ми вдячні вам за розуміння, за партнерство, за нелегку працю. Вірю, що ми й надалі разом будуватимемо наше місто — для наступних поколінь.

Також Андрій Табалов вручив кращим працівникам будівельної галузі міста заслужені відзнаки. За особистий внесок у розвиток галузі будівництва міста, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня будівельника Почесною грамотою Міської ради міста Кропивницького та виконавчого комітету нагороджено Вінницького Василя Михайловича – генерального директора приватного підприємства “ВТ Кіровоград-Трансгазбуд”.

Грамоту міської ради та виконавчого комітету отримали Білокінь Сергій Валентинович – заступник начальника управління капітального будівництва Міської ради міста Кропивницького та Кучеренко Лариса Антонівна – головний бухгалтер приватного підприємства “Камелот-3000”.

Теплі слова вітань на адресу працівників будівельної галузі цього дня пролунали і від профільного заступника міського голови Олександра Грабенка.

Він від усієї душі подякував їм за невтомну працю, побажав міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту в сім’ях, щоб з кожним днем міцнів престиж обраної професії, а професійний успіх був постійним супутником у житті та вручив Подяки міської ради та виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького.

Усіх присутніх зі святом вітали вихованці дитячого садочка № 71 «Катеринка» та учні музичної школи № 1 ім. Генріха Нейгауза.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар